fbpx

A program, amely egyszerűvé teszi a levelezést.

A Thunderbird egyszerűen telepíthető és testreszabható, ingyenes levelezőprogram – amely tele van nagyszerű funkciókkal!

Technikai támogatás ide kattintva érhető el.

Postafiók-beállító varázsló

Korábban ismerni kellett az IMAP, SMTP és SSL/TLS beállításokat. Most csupán a nevét, e-mail címét és jelszavát kell megadnia. Ezt követően az adatbázisunkban lévő adatok alapján a postafiók automatikusan beállításra kerül.

Egy kattintásos címjegyzék

Az egy kattintásos címjegyzék segítségével egyszerűen lehet embereket hozzáadni a címjegyzékhez az üzenetben szereplő csillagra kattintva. Dupla kattintással további részletek, fénykép, születésnap és egyéb fontos információk adhatók meg.

Figyelmeztető a mellékletekre

A mellékletekre történő figyelmeztetés során a Thunderbird olyan szavakat keres az elküldendő levélben, mint a „melléklet”, vagy más, fájltípusra utaló kifejezést, és a levél elküldése előtt figyelmeztet a melléklet csatolására.

Lapok

Ha megkedvelte a Firefox lapkezelését, akkor szeretni fogja a lapkezelést a levelezőprogramban is. A lapkezelés lehetővé teszi, hogy különböző levelek különböző lapokra kerüljenek, így könnyen lehet váltani közöttük. Talán éppen válaszol egy levélre, amikor egy másik, korábbi levélre szeretne hivatkozni. A lapkezelés segítségével egyszerre több levelet tarthat nyitva.

A dupla kattintás, vagy az Enter megnyomása egy üzeneten mostantól megnyitja azt az üzenetet egy új lapon. A jobb kattintás az üzeneteken vagy mappákon egy háttérbe kerülő lapon nyitja meg azokat.

A Thunderbird bezárásakor a látható lapok elmentésre kerülnek, és visszaállnak a Thunderbird következő megnyitásakor. A Lap eszköztáron van egy Lap menü is, amely segít a lapok közti váltásban.

Gyorsszűrő sáv

A Gyorsszűrő sáv segítségével gyorsabban találhatja meg leveleit. Kezdje el beírni a keresett szót a Gyorsszűrő sávba, és a találatok azonnal megjelennek. Szűréseket állíthatók be az Új üzenetek között, szűrni lehet címkék szerint, továbbá a Címjegyzékben található emberek között. A szűrők „rögzíthetők” vagy elmenthetők, és több mappában is használhatók.

Keresés

A Thunderbird keresési felülete szűrést és idősíkot tartalmaz, amelyek segítségével könnyedén meg lehet találni a keresett levelet. Emellett a Thunderbird indexet készít a levelekről, amely növeli a keresés sebességét. A keresés eredménye egy külön lapon jelenik meg, hogy gyorsabban és könnyedén lehessen váltani a keresési eredmény és a többi levél között.

Üzenetarchiválás

Amennyiben egy levélre szüksége lesz a jövőben, de nem szeretné a Bejövő üzenetek közt tartani, sem pedig letörölni, akkor azt érdemes archiválni. Az archiválás segítségével a leveleket Archívum mappába kerülnek.

Az Archiválás gomb vagy az „A” billentyű megnyomásával lehet a kiválasztott üzenetet archiválni.

Tevékenységkezelő

A Tevékenységkezelő rögzít minden, a Thunderbird és a levélszolgáltatója közötti műveletet. Nincs többé találgatás, egyetlen helyen meg lehet tekinteni, hogy mikor és mi történt a levelekkel.

Thunderbird megjelenés

A personák segítségével egyszerűen és azonnal megváltoztatható a Thunderbird kinézete. Több száz persona érhető el, amelyek között találhatók filmekkel, híres tájakkal, vagy japán tetoválásokkal kapcsolatosak. Mindezek mellett olyan témák is választhatók, amelyek segítségével a Thunderbird ikonja változtathatók meg.

Intelligens mappák

Az Intelligens mappák segítségével több postafiókot lehet kezelni a Beérkezett üzenetek, Elküldött elemek vagy az Archivált mappák kombinálásával. Ahelyett, hogy minden postafiók Beérkezett üzeneteit külön-külön kellene ellenőrizni, a Thunderbird beállítható, hogy minden egyetlen helyen legyen.

Kiegészítéskezelő

Keressen és telepítsen kiegészítőket közvetlenül a Thunderbirdből. Nem kell többet a kiegészítők weboldalára mennie, ehelyett egyszerűen csak indítsa el a Kiegészítéskezelőt. Nem biztos benne, hogy melyik kiegészítő a legmegfelelőbb? Az értékelések, ajánlások, leírások és képernyőképek segítenek a választásban.

Robusztus adatvédelem

Thunderbird segít a magánélet tiszteletben tartásában, és védelmet nyújt a távoli képek letöltése ellen. A felhasználó személyiségi jogainak védelme érdekében a Thunderbird automatikusan blokkolja az e-mail üzenetekben lévő távoli képek megjelenítését.

Adathalászat elleni védelem

A Thunderbird védelmet nyújt az e-mail csalások ellen, amelyek megpróbálják rávenni a felhasználókat, hogy átadják személyes és bizalmas adataikat. Ezeket a gyanús leveleket a Thunderbird veszélyesnek jelöli meg. További védelemként a Thunderbird figyelmeztet, ha olyan hivatkozásra kattintana, amely a hivatkozástól eltérő weboldalra vinné az óvatlan felhasználót.

Automatikus frissítés

A Thunderbird frissítőrendszere ellenőrzi, hogy a legfrissebb verziót használja-e és értesíti, amennyiben elérhető egy biztonsági frissítés. Ezek a biztonsági frissítések kis méretűek (általában 200 KB – 700 KB), csak az adott módosításokat tartalmazzák, így gyorsan letölthetők és telepíthetők. Az automatikus frissítőrendszer működik Windows, Mac OS X és Linux operációs rendszereken, és több mint 40 nyelven érhető el.

Levélszemét kidobása

A Thunderbird népszerű levélszemét-kezelője tovább fejlődött, hogy mindig egy lépéssel a kéretlen levelek küldői előtt járjon. Minden beérkező levél áthalad a Thunderbird levélszemét-kezelőjén és minden alkalommal, amikor egy levél kéretlen levélként kerül megjelölésre, a levélszemét-kezelő “megtanulja” és továbbfejleszti a szűrőt. Így több időt tölthet a valódi levelek olvasásával. Ugyanakkor a Thunderbird az e-mail szolgáltatója által biztosított levélszemét-kezelőt is képes használni, hogy távol tartsa a kéretlen leveleket.

Nyílt forrás

A Thunderbird középpontjában több ezer, a világ minden tájáról érkező, elkötelezett, tapasztalt programozó és biztonsági szakember által irányított nyílt forrású fejlesztési folyamat áll. A nyitottság és az aktív szakértői közösség segít abban, hogy termékeink biztonságosabbak legyenek és gyorsabban frissülnek. Mindezek mellett lehetővé teszi számunkra, hogy kihasználjuk a legjobb biztonsági ellenőrzési folyamatokat, és értékelési eszközöket, amelyek tovább erősítik az általános biztonságot.

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a friss hírekről, aktuális akciókról, iratkozz fel a hírlevelünkre! Hova küldehetjük a levelet?

Sikeresen feliratkoztál!