fbpx

Sokan úgy vannak a régi számítógépükkel, hogy az már régi, elavult, nem lehet vele mit kezdeni és kidobják vagy kidobnák…

Ekkor jövünk mi a képbe, ugyanis van segítség!

Nem nagyon tudják, de akár még egy dupla magos számítógéppel is lehet csodákat tenni. El sem hinné az ember, hogy mennyit számít a winchester lecserélése egy SSD meghajtóra. Pedig nagyon is számít!

Lássuk miért!

Mutatunk egy grafikát az SSD és HDD különbségeiről. Nem kell nagy angol tudás ahhoz, hogy lássuk az SSD mennyivel jobban teljesít a régi öreg winchesterhez képest:

Igen kedves olvasóink, az SSD akár 10-20 szoros sebességre is képes a hagyományos winchesterrel szemben!!!

Nálunk az üzletben már olyan számítógépeket és laptopokat nem is árulunk, amelyikben hagyományos winchester van, ugyanis nem szeretjük, hogyha az ügyfeleink számítógépe lassú.

Mennyibe is kerül mindez?

Az attól függ, hogy kinek mekkora tárhelyre van szüksége. Alapesetben egy 120 gigásat szoktunk ajánlani, ami pont arra elég, hogy az operációs rendszer és a programok erről tudjanak futni. Akik játszanak pár játékkal, azoknak esetleg érdemes egy 240-250 gigásra beruházni, hogy a  játék is tudjon az SSD-ről futni.

Alapesetben egy winchester csere telepítéssel is jár, ugyanis érdemes mindig újratelepíteni az SSD-re az operációs rendszert. Aki tudja, az tudja, aki nem, annak el tudjuk végezni az üzletünkben.

Általában egy SSD beruházás windows telepítéssel 15-20 ezer forint között meg szokott lenni. Ez még pont az az összeg, amit megéri rákölteni a számítógépre vagy laptopra, mert ezzel még pár évig ki lehet húzni és el lehet halasztani az egész gép lecserélését.

Az üzletünket megtaláljátok Esztergomban a piac utcában! Minden hétköznap 8:00 – 17:00 között segítünk a tudásunkkal és szakértelmünkkel, gyertek, szívesen segítünk akár csak egy tanáccsal is!

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a friss hírekről, aktuális akciókról, iratkozz fel a hírlevelünkre! Hova küldehetjük a levelet?

Sikeresen feliratkoztál!