Távsegítség

A biztonságos távoli hozzáférés és támogatás elősegítése

A TeamViewer embereket, helyeket és dolgokat köt össze világszerte platformok és technológiák legszélesebb skáláján keresztül.

Miért jó a TeamViewer?

Időt- és pénzt takarítasz meg vele

Felhasználók támogatása, segítségnyújtás és együttműködés. Információcsere, a távoli technológia elérése és használata elérése és felhasználása Egyetlen eszköz használatával úgy dolgozunk, mintha az adott helyszínen lennénk, így megspórolhatjuk az utazási időt és költségeket is.

A TeamViewer segítségével minden szükséges eszköz a rendelkezésünkre áll.

A munkára koncentrálhatsz a hátráltató körülmények helyett.

A problémákat távolról oldjuk meg, nem kell kiszállási díjat sem időt eltöltenünk feleslegesen, hogy megkezdhessük a hiba elhárítását. A TeamViewert úgy tervezték, hogy azzal bármilyen eszközön másodperceken belül megkezdhessük a munkát.

Biztonságos és hatékony

A TeamViewer segítségével problémáktól mentesen végezzük el a szükséges műveleteket.

A bizalmas adatok és a magánjellegű beszélgetések és megbeszélések részletei titkosak maradnak.

Legyél bárhol a világon, mi akkor is tudunk segíteni

Az internet világában már nincsenek távolságok. Bárhol, bármikor ott tudunk lenni, ahol csak szeretnénk, és amennyiben rendelkezünk internet kapcsolattal, segítségünkre számíthatsz!

Nincs más teendőd, minthogy felveszed a kapcsolatot velünk, kollégáink készségesen segítenek neked, legyen szó bármilyen biztonsági, beállítási problémáról, amit az internet segítségével el tudunk végezni, mi elvégezzük.

Távsegítséget kérek

“Kérnénk figyelembe venni, hogy amennyiben a számítógépe, laptopja nem tud internethez csatlakozni, úgy a javítást távolról nem fogjuk tudni elvégezni.”

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a friss hírekről, aktuális akciókról, iratkozz fel a hírlevelünkre! Hova küldehetjük a levelet?

Sikeresen feliratkoztál!