fbpx

Munka közben sokkal többször látunk új lapot a böngészőben, mint mondjuk a számítógépünk háttértképét, ez a Chrome-bővítmény pont ezért szép és hasznos.

Bőven akad lehetőség arra, hogy számítógépünkön szép háttérképek legyenek, nemrég ajánlottunk is erre egy kiváló és ingyenes programot, de valljuk be: a böngészőt többször látjuk munka közben, mint a háttérképünket.

Épp ezért egyáltalán nem mindegy, hogy új lap nyitásakor milyen látvány tárul elénk. Erre a szép tájképek és a pontos idő megjelenése ideális választás, ezért ajánljuk az Aww New Tab Chrome-bővítmény telepítését.

Fotó: Eammon Maquire

Alapvetően a bővítmény mindenféle fotók és GIF-ek megjelenésére szolgál, de ahhoz, hogy ízléses és szép tájképek, valamint a bal alsó sarokban jókora méretben a pontos idő is megjelenjen, egyetlen dolgot kell tenni.

Az óra felett van egy vonal, jobbra a vonal mellett, pedig három ponttal jelölve a menü. Ide kattintva megjelenik a “Work Mode” opció, ezt kell bekapcsolni. Innentől kezdve szép és mindig más tájkép jelenik meg, ha új lapot nyit a böngészőben.

Amennyiben tetszik ez a funkció, de az új lapot a feladatlistájával még hasznosabbá akarja tenni, arra is van megoldás, kattintson ide érte.

Forrás: hvg.hu

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a friss hírekről, aktuális akciókról, iratkozz fel a hírlevelünkre! Hova küldehetjük a levelet?

Sikeresen feliratkoztál!