fbpx

Sziasztok, üdvözlök mindenkit a megújult oldalon!

Mint tudjuk az informatika, számítástechnika mindig jelen volt, van, és lesz is már az emberek életében. Ez az iparág az, ami olyan mértékben fejlődik, hogy szinte már képtelenség tartani a folyamatos újdonságokat. Újabb és újabb eszközökkel egyre jobb hardverek és szoftverek jelennek meg a piacokon, egyik generáció már javában megy, de még mielőtt kifutott volna, megjelenik a következő generáció.

Sokak számára lehetetlen tartani az iramot, de mindig is lesznek olyan eszközök, amik a szívünkhöz nőttek és egyszerűen képtelenek vagyunk megválni tőle, de ha tartani szeretnénk a fejlődéssel az iramot, bizony nekünk is szükségünk van újításokra.

Változások

Hogy mit is jelent ez a pcszerviz.net oldal tekintetében?

Munkáim során nagyon sok ügyféllel ismerkedtem meg, tartom a kapcsolatot és sokszor az új és régi ügyfél is kiejti a száján azt a bizonyos mondatot:

“Szívesen vennék öntől órákat, tanítson meg használni a számítógépet.”

Nos el jött az ideje annak, hogy ezzel a mondattal foglalkozni tudjak, ugyanis én mindig az az ember voltam és vagyok is, aki szívesen segít mindenkinek mindenféle számítógéppel kapcsolatos problémát megoldani, de ez sokszor sokszor a saját időm “rovására” ment.

Ebben a rohanó világban egyszerűen képtelen az ember ide-oda rohangálni, órákat, napokat tölteni utazással úgy, hogy aztán a saját dolgait is meg tudja csinálni. Éppen ezért kicsit másképpen közelítem meg a jövőben a számítógép javítással kapcsolatos dolgokat, így több embernek fogok tudni segíteni.

Hamarosan mindenki, aki az oldalra látogat meg fogja tudni, hogy tulajdonképpen miről is lesz szó, de addig is szeretnélek megkérni arra, hogy küldjél nekem olyan kérdéseket, kéréseket, amikkel kapcsolatban elakadtál, megoldanád, de nem tudod, amiről szívesen olvasnál itt az oldalon. Tegyél fel nyugodtan bármit, ami csak az eszedbe jut, mindenre fogok válaszolni.

Ebben segítségedre lesz a következő űrlap:

  [recaptcha]

   

  A Facebookon is lehetőséged van kérdezni, igyekszem mihamarabb válaszolni a kérdésekre. Addig is, ha még nem kedvelted és nem követed az oldalt, tedd meg. A követéssel elsőként tudhatsz meg minden olyan fontos információt, ami számodra hasznos lehet. Ne felejts el szólni az ismerőseidnek, hogy számukra is van megoldás.

  A Facebookon itt megtalálsz:

   

  Hírlevél feliratkozás

  Hírlevél feliratkozás

  Ne maradj le a friss hírekről, aktuális akciókról, iratkozz fel a hírlevelünkre! Hova küldehetjük a levelet?

  Sikeresen feliratkoztál!