fbpx

Voltál már te is úgy, hogy túl sok lett a telefonszámlád?

Emlékszel még a régi, 100-200 forint feletti percdíjakra? Rémlik, hogy régebben még a hívás fogadásért is fizetni kellett? Vannak, akik több tízezret, mások több százezret kifizettek már a mobilszolgáltatóknak… Meghálálták ezt a szolgáltatók? Á dehogy… Nagyon sokszor már az új ügyfél kedvezőbb percdíjakat kapott, mint a “régi motoros”, aki már évek óta az ügyfelük volt.

Pályafutásom során volt szerencsém megtapasztalni a céges flották jó és rossz tulajdonságait. Kipróbáltam mindegyik szolgáltatót, küzdöttem térerő problémákkal, voltak elérhetőségi gondjaim, de valahogy mindig úgy hozta a sors, hogy valami jó, kedvező flottába sikerült csöppennem. Mindig kevesebbet fizettem a céges kedvezménynek köszönhetően.
Voltak olyan flották, akik ezerrel hirdették magukat, sőt, a mai napig vannak is, várják, hogy jöjjenek az ügyfelek és már bocsánat a kifejezésért, de “szarnak az emberek problémáira”. Addig kedvesek és rendesek, amíg az ügyfél oda nem jön, aztán hirtelen elkezdik “leszarni őket”… Nem veszik fel a telefont, nem lehet őket elérni, hiába írsz nekik levelet, arra sem válaszolnak… Aztán esetleg, ha felhívod a főnököt, talán egy darabig jól mennek a dolgok, aztán ugyanez a téma… Sok flotta ezért dől be, elkezdenek valami jót és utána “el vannak havazva” címszóval annyira sok adósságot halmoznak fel, hogy előbb-utóbb elvesztik a kontrollt, túlvállalják magukat és egy idő után már lehetetlen követni a dolgokat, aztán jön a bedőlés.

Ezt megkerülendően “végre” sikerült megalapítani a saját flottánkat. Vagyunk rá páran, akik már előre fel vagyunk készülve a tömeges átjövetelre, problémák kezelésére, az ügyek intézésére, hogy mindenkinek minél gyorsabban és gördülékenyebben haladjon a dolga.

Sikerült egy olyan tarifát / tarifacsomagot létrehozni, ami minden tekintetben egyedi és nagyon kedvező mindenki számára. Szombaton egy kicsit hazudtam ezzel kapcsolatban, nem csak az esztergomi és környékbelieknek lesz ez a lehetőség, hanem országszerte mindenki számára, aki komolyan gondolja, hogy nem szeretne a szolgáltatóknak magánszemélyként privát áron jóval többet fizetni, mint azt a minimálisat, amit a mi flottánkban lehet.

További információkért csatlakozz a Zárt Facebook csoportunkba! —> PCszerviz.net Facebook Csoport

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a friss hírekről, aktuális akciókról, iratkozz fel a hírlevelünkre! Hova küldehetjük a levelet?

Sikeresen feliratkoztál!