Rég várt funkciót kapott a mobilos Gmail

Mikor a Google kötelező érvényűen bevezette a Beszélgetési nézetet a Gmailben, rengeteg felhasználó volt elégedetlen.

Mikor a Google kötelező érvényűen bevezette a Beszélgetési nézetet a Gmailben, rengeteg felhasználó volt elégedetlen azzal, így végül választható beállítássá tették a levelező webes verziójában. Mobilon eddig nem volt lehetőség kikapcsolni ezt a beállítást, amit most pótolt a Google egy frissítéssel androidos és iOS-es appjában is.

Amikor a felhasználók válaszolnak egy e-mailre, a válaszokat a Gmail beszélgetésekbe rendezi, és a legújabb levelet jeleníteni meg legalul. A beszélgetésből új e-mail-lánc válik le, ha megváltoztatják a tárgyat, vagy a beszélgetéshez tartozó üzenetek száma meghaladja a százat. Ha a beszélgetési nézetet kikapcsoljuk, az összes e-mail külön-külön jelenik meg a beérkező levelek között.

Ha azt szeretnénk, hogy a Gmail minden levelet külön beérkező üzenetként mutasson a mobilappban,  akkor mostantól egyszerűen keressük meg az app beállításai közt az általános kategória alatt a Beszélgetési nézet kikapcsolása lehetőséget.

 

Forrás: 24.hu

2018-08-10T00:15:31+00:00

About the Author:

Üdvözöllek! Norbi vagyok. Szakmámat tekintve elektronikai műszerész volnék, de valamiért magukkal ragadtak a számítógépek. Ha cikkeink nyomán se tudnád megoldani problémádat, vagy olyan dologban van segítségre szükséged, ami nem található meg az oldalainkon, kérlek keress bizalommal a [email protected] email címen!