Opera 35

0

Csináljon több mindent a weben

A Windows 10-re és a Windows korábbi verzióira optimalizált ingyenes Opera böngésző nagyobb sebességet, több felfedezést és nagyobb biztonságot nyújt a weben.

Technikai támogatás ide kattintva érhető el.

Nézze meg, hogyan szinkronizálhatók a könyvjelzők az Opera segítségével:

Maradjon szinkronban

Folytassa egyszerűen a böngészést ott, ahol abbahagyta, bármelyik eszközére is vált. Csak jelentkezzen be Opera fiókjába könyvjelzői, megnyitott lapjai, jelszavai és böngészési előzményei eléréséhez. Ne felejtse el telepíteni az Opera böngészőt mobil eszközére is, hogy menet közben se essen ki a ritmusból!

Sebesség a weben

Folyamatosan igyekszünk, hogy az Opera gyors böngésző legyen. A fejlesztéseknek köszönhetően normál merevlemezzel működő, lassabb gépen is gyorsabban indul, és ha lassú az internet kapcsolat, az Opera Turbo a gyorsabb böngészés érdekében tömöríti az oldalakat.

Szabja testre böngészőjét

Az 1000-nél is több bővítmény segítségével egyszerűen testreszabhatja az Operát. Töltse le a kívánt bővítményeket és témákat az Opera bővítmények katalógusából, hogy személyre szabottabb és a legjobb böngészési élményt nyújtsa Önnek. Az animált témákkal életre is keltheti az Opera kezdőlapját.

Legyen mindig egyszerű

A weben történő keresés és navigálás pillekönnyű az Opera intuitív kombinált cím- és keresősávja segítségével. Válassza ki az előre telepített keresőmotorok közül például a Google, a Yahoo! vagy a Wikipedia oldalát, vagy vegyen fel egyéni keresőmotort. A billentyűparancsokat és egérmozdulatokat szintén testreszabhatja.

Első a biztonság és a személyes adatok védelme

Az Opera biztonságos böngészést garantál, így Ön mindig a tartalomra összpontosíthat. Biztonságos böngészőnk megvédi a csalásoktól és a kártevő programtól, személyes ablakaink pedig biztosítják online inkognitóját. Vagy, a személyes adatok fokozottabb védelme érdekében – akár nyilvános Wi-Fi hálózaton is – próbálja ki a SurfEasy VPN megoldását.

Intézzen el több mindent

A nemrég bezárt lapok, a lapok közötti körkörös tallózás és az egyéb apró hasznos funkciók online időt takarítanak meg Önnek, a vizuális Könyvjelzőkkel pedig, melyek alapból csak itt találhatók meg gyorsan elérhetők az érdekesnek talált weboldalak. Megtekintheti őket kis képekből álló galériában vagy a klasszikus leágazó formátumban.

Olvassa el a legfrissebb híreket

Az Opera áttervezett hírolvasó funkciójával saját nyelvén olvashatja a legfrissebb cikkeket már a böngésző kezdőlapján. Végezze e a hírcsatorna testreszabását a legfontosabb témákat kiválasztva a listából: Technológia, Sport, Életvitel és még sok egyéb.

 

Letöltés innen:

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a friss hírekről, aktuális akciókról, iratkozz fel a hírlevelünkre! Hova küldehetjük a levelet?

Sikeresen feliratkoztál!