Internetet adunk Esztergom környékén

Az internet manapság egy pótolhatatlan szolgáltatás. Szinte minden háztartásban megtalálható valamilyen formában.

Általában valamilyen vezetékes kábelen van jelen a háztartásokban, de előfordulnak úgynevezett Wifi-s hálózatok is amelyek 2,4 Ghz és 5 Ghz-es tartományban szolgáltatnak internetet. Igazából stabilitásban mindig is a vezetékes vonal volt a legstabilabb, de léteznek bizonyos szolgáltatók, akik a 2,4 Ghz és 5 Ghz-es tartományban is nagyon stabilak tudnak lenni.

A digitális átállás óta a mobilszolgáltatók megkapták azt a bizonyos tartományt, amit a televíziók szórására használtak, így nagyon sok lefedetlen helyen tudnak nagy sávszélességgel stabil internetet szolgáltatni. Így nincs az ember se vezetékhez sem pedig valamilyen Wifi-s hálózathoz kötve.

Mi ezt a tartományt céloztuk meg, így tudunk akár a mező közepén, a hegy tetején, akár a völgyekben is 100-150 Mbites internetet szolgáltatni.

Az internet szolgáltatás megrendeléséről további információt ide kattintva kaphatsz!

2018-08-15T08:08:57+00:00

About the Author:

Szia, Tóbi László vagyok a Pcszerviz.net alapítója. Örülök, hogy itt vagy, olvasod a cikkemet és segíthetek neked. Azért dolgozom napról-napra, hogy az emberek dolgát megkönnyítsem, segítek a számítógéppel kapcsolatos problémák megoldásában. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is tudjanak tanulni belőle. Ha bármi kérdésed, ötleted van a cikkel kapcsolatban, akkor örömmel veszem, ha megosztod velem. E-mail címem: laci @ pcszerviz.net . Minden levélre válaszolok, írj bátran!